【上线】咖博士英文自适应网站建设项目成功上线

2017-10-19来源:admin浏览:280 字号:

2017年10月,咖博士英文自适应网站建设项目成功上线

客户信息: 苏州咖博士咖啡系统科技有限公司

网址:http://www.dr-coffee.com/?l=en-us

公司介绍:

DR.COFFEE is a young company dedicated in bean to cup coffee machine development and production , particularly for commercial use such as restaurants, bed and breakfasts, hotels , cafés ,convenience stores ,in catering and offices etc...

DR.COFFEE was born in a good time when coffee is prevailing around the world and the consumption level is escalating in China. The coffee market in China grew out of nothing, and now is booming. With an eye toward the future, It will keep increasing rapidly.

经过与咖博士的深入沟通,空谷科技完成了对咖博士从网站策划,网页设计,网站建设,内容设计等一系列流程,顺利完成咖博士英文自适应网站建设项目,得到亚都公司上下的一致肯定。

空谷网络2010.3成立;

核心业务:高端网站建设电商平台移动端开发、互联网人力资源[培训+人力外包]、互联网+;

网页设计师联盟连续6年苏州地区金牌设计企业;

阿里巴巴旗下阿里云建站市场苏州地区推荐服务商;

电商系统ECshop官方授权技术供应商;

江苏省民营科技企业,创业园优秀企业,拥有软件著作权13项,软件产品1项,正在申报双软和江苏省高新技术企业。

空谷网络——有梦想,懂分享!

了解更多关于空谷网络,拨打电话:4006-515-848。

本篇文章版权由苏州空谷网络科技有限公司所有,如需转载,请注明出处!

© 2008-2018 苏州空谷网络科技有限公司 版权所有 苏ICP备10077873号